Dit nieuwsbericht is niet actueel.

#Veilig @online

Bericht van 08 januari ’18
Hoe ga je als ouder om met nieuwe media in je gezin? Hoe zit het met privacy op internet? Messenger, snapchat, Whatsapp, Instagram… dagelijkse kost voor je kinderen, ook voor jou? Wat zijn de kansen en valkuilen van gamen? Op onze infoavond brengen we jou een level hoger!

Hoe ga jij als ouder om met nieuwe media in je gezin? Hoe zit het met jouw privacy op internet? Messenger, Snapchat, Musical.ly, Whatsapp, Instagram… dagelijkse kost voor je kinderen, ook voor jou? Wat zijn de kansen en valkuilen van gamen?

Op onze vormingsavond brengen we jou een level hoger!

Je leest er tegenwoordig wel elke week iets over in de krant. Gamen, You Tube, sociale media, ... zijn razend populair! Onze kinderen zijn quasi continu online. Ze chatten, klikken, liken, taggen en swipen. En wat ken jij ervan?Is dit allesbehalve dagelijkse kost voor jou? Of juist wel?

Het maakt zo’n deel uit van ons leven, hoog tijd om er even bewust bij stil te staan. Hoe zit het met online reputaties, wat doen sociale media met je gezin en hoe kan je grenzen stellen? Wat gooi jij zelf zoal te grabbel op het web en wat beschouw je als honderd procent privé?
En hoe gaan je kinderen daarmee om?

Wat zeggen jullie kinderen over hun eigen online gedrag, maar ook over dat van jullie? Wij onderzochten het en de resultaten zijn meer dan boeiend! Ook voor jullie kinderen ontwikkelden we een lessenreeks rond dit onderwerp, zorg dat je kan meepraten!

Op 6 maart 2018 organiseert de scholengemeenschap in het gemeentehuis van Meise (Tramlaan 8) een vormingsavond rond ICT.  

We verwelkomen jullie graag om 19u30.

 ?

Nieuwsoverzicht
Veiligonline

Openingsuren & contact

GBS Fusieschool
adres
Hoogstraat 401861 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel tel
02 892 23 60
e-mail
directie@fusieschool.be

Openingsuren

Vandaag: 8.30 - 11.40 uur en 13.05 - 15.50 uur

Vanaf het derde leerjaar volgen de leerlingen Franse les van 11.40u tot 12.05u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.