Dit nieuwsbericht is niet actueel.

KOM JIJ OOK IN PYJAMA NAAR SCHOOL?

Bericht van 15 maart ’19

Vrijdag 15 maart doet onze school mee aan de Nationale Pyjamadag van Bednet. Dan mogen alle kinderen, leerkrachten en personeel in hun pyjama/onesie naar school komen! Hiermee willen we alle bednetters graag steunen. Bednet zorgt er namelijk voor dat langdurig zieke kinderen en jongeren die niet naar school kunnen van thuis uit en samen met hun klas toch de lessen kunnen volgen.

De klasfoto in pyjama willen we graag posten op de website van Bednet en onze school. Indien je hiervoor geen toestemming geeft, graag een mailtje naar directie@fusieschool.be

Meer weten? Kijk eens op  www.pyjamadag.bednet.be

Bekijk hier de foto's

Met vriendelijke groeten, het schoolteam