Activiteiten

Hier kan je info en foto's vinden over de verschillende activiteiten van onze school.

DECEMBER.

De sint op school : Bekijk hier de beelden.

De werkateliers : Hier staan de foto's

SEPTEMBER

Ecomagie

De leerlingen milieubewust maken een saaie boel ? Niets van aan. Ecomagie doet het op een zeer ludieke manier. Door goocheltrucs, spelletjes, animatie, ... leren de kinderen bewust omgaan met het milieu. Nog niet overtuigd? Bekijk hier dan de foto's !

Scholenveldloop

Op woensdag 28 september nam onze school deel aan de scholenveldloop. Gesteund door een schitterende zon en aangemoedigd door de vele ouders, verzamelden onze leerlingen heel wat podiumplaatsen. Zelfs zoveel dat onze school de beker van "meeste podiumplaatsen" heeft gewonnen. Een dikke proficiat aan alle leerlingen die meegelopen hebben.

Bekijk hier de beelden.

Tel tel