Wel in je vel.

Beste ouders,

De Fusieschool stelt graag haar ‘Wel in je vel’-project voor. Deze omvattende naam doelt niet enkel op een anti-pestproject, maar op véél meer dan dat. Wij willen dat een kind bepaalde sociale regels kan hanteren, vrienden kan maken, niemand uitsluit, maar ook en vooral heel belangrijk: zich goed voelt en erover kan praten met iemand als dit niet het geval is.

In kranten, op sociale media en tv hoor of lees je geregeld over kinderen die gepest worden en over de emotionele ballast dat dit met zich meebrengt. Kinderen groeien op en worden volwassenen die in een druk leven hun mannetje moeten kunnen staan. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen in deze ‘prestatiegerichte’ tijd ook nog ruimte hebben om te lachen, tot rust te komen en op een aangename manier met elkaar om te gaan.

Lees er alles over in onderstaande bijlage.

Tel tel

Openingsuren